HTML

Az autó tartós bérlés jó ötlet

2017.06.06. 11:07 danikk91

rent-a-car-budapest-1.jpg

Bizonyára igencsak sok olyan emberrel találkozhatunk a hétköznapok során, akiknek szükségük van valamilyen gépjárműre ahhoz, hogy eljussanak egyik pontból a másikba, vagy éppen pontosan a munkájukhoz van rá szükség, és egyáltalán nem szeretnék a sajátjukat koptatni vele. Ilyen esetekre teljesen tökéletes megoldást nyújthat például az autó tartós bérlés, amely esetében természetesen nem havi díjak fizetésére van szükség, hanem egy előre meghatározott intervallum kifizetésére, amely az esetek legnagyobb részében hat hónapos vagy tizenkét hónapos szokott lenni.

tartosberles.hu

Az autó tartós bérlés esetében persze a havonta kiszámolt összeg kedvezményesebb szokott lenni, mint akkor, ha csak néhány napra bérelne valaki ki egy gépjárművet. Az autó tartós bérlés azonban nem csupán a magánszemélyeknek tartogat kiváló lehetőségeket, hanem a vállalkozásoknak is, ugyanis nem feltétlenül biztos, hogy a saját géppark üzemeltetése anyagilag jobban megérné ahhoz képest, mintha a vállalkozás is az autó tartós bérlés mellett döntene. Ez azért jó, mert így hosszabb távon is a bérbeadó cég foglalkozik a gépjárműveket érintő mindenféle kötelező részlettel, egyáltalán nem kell velük foglalkoznia a cég vezetőjének.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trapezlemezgyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr4712566937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása