HTML

trapézlemez

Friss topikok

Linkblog

A nyílászárók rendkívül fontosak

2017.07.03. 10:56 danikk91

muanyag-ablak-bb-budapestneph.jpg

A nyílászárók gondolata természetesen nem volt meg mindenhol a régebbi időkben, sőt, kifejezetten nem is nagyon volt köze az akkoriban megtalálható nyílások lefedéseknek a mai típusokhoz. Régen kizárólag bőrből vagy más anyagból készült függönyöket raktak a nyílásokra, amellyel ugyan a be- és kilátást meg tudták akadályozni, valamint a fényt is el tudták zárni a benti helyiségtől, de semmilyen mástól nem védett. Egy mai nyílászárók minden időjárási viszontagságtól megvéd, ki- és beengedheti a levegőt, valamint a fényt is, de a fő szerepe, hogy tökéletesen zárja a külteret és a belteret, amely egyáltalán nem elhanyagolható szempont egyetlen épület esetében sem.

budapestnyilaszaro.hu

Fontos tehát a nyílászárók esetében, hogy minőségi változatot sikerüljön vásárolni, ugyanis a rosszfajta típusok elég hamar tönkremehetnek, amelynek következtében egészen hamar kell majd fizetni az újabb nyílászárók árát, amely egyáltalán nem kifizetődő anyagilag. A nyílászárók manapság már műanyagból is készülnek, legalábbis a legtöbb esetben inkább már azokat találhatjuk meg otthonunkban, de ez leginkább az ablakokra igaz, az ajtóknál még mindig a fa szokta adni a legnépszerűbb alapanyagot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trapezlemezgyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr8712630853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása