HTML

trapézlemez

Friss topikok

Linkblog

A műanyag ablak formái

2015.09.04. 14:18 danikk91

Manapság a műanyag ablak már nem csupán négyszögletes formában készülhet, hanem lényegében minden félét el lehet képzelni. A műanyag ablak formája lehet akár háromszög alakú, akár íves, akár trapéz vagy kör alakú. Ebben az esetben viszont nem szabad megfeledkezni arról, hogy az egyedi formavilág miatt a nyitási lehetőségek már jelentősen csökkennek.

kor-muanyag-ablak-bloggg.jpg

Amennyiben mindenképpen kör alakú műanyag ablak a kívánságunk, akkor az ablak teljes szárnya egyértelműen nem lesz nyitható, tehát erről le is lehet tenni. Kör alakú műanyag ablak esetében vagy vízszintesen/függőlegesen osztottat rendelünk, vagy fixet. Az osztott kör alakú műanyag ablaknak csak a fele nyitható, az is vízszintesen osztott esetében csak bukóra nyitható, a függőlegesen osztott esetében pedig nyíló. Természetesen felárral járnak az egyedi műanyag ablakformák, ugyanis jóval bonyolultabb maga a gyártási folyamat is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trapezlemezgyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr257760528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása